Opleiding LMA niveau 3

Geachte NKR leden,

Zoals jullie wellicht weten bestaat de mogelijkheid om via de Federatie Oosterse Gevechtskunsten (FOG) een opleiding te volgen tot “Leraar Martial Arts”.
Deze opleiding stelt je in staat om zelfstandig kwalitatief en verantwoord vechtsportonderwijs te verzorgen volgens competenties van de Kwalificatiestructuur Sport 2003” van NOC*NSF.

De NKR vind het belangrijk dat er in Nederland bij de verschillende dojo op een verantwoorde manier wordt les gegeven in Kendo, Iaido en Jodo.
Zoals onze nieuwe voorzitter het verwoorde in zijn toespraak tijdens zijn aantreden: “de sleutel tot groei is dat er in elke vereniging in Nederland kwalitatief goed les wordt gegeven”. Liefst LMA- geschoolde leraren, die weten hoe zij leerlingen kunnen enthousiasmeren en op verschillende niveaus kunnen begeleiden en kunnen binden.

De NKR beveelt deze opleiding dan ook van harte aan! In tegenstelling tot de FOG informatie, geldt voor de NKR minimaal een 3e dan graad voor deelname.

Vanaf 1 oktober 2016 start vanuit de FOG de 2e opleidingsronde tot rijks erkende trainer/instructeur 3.

Heb je interesse in het volgen van deze opleiding dan vind je bijgaand informatie, het lesrooster en een inschrijfformulier voor de komende opleiding.

Meer informatie is ook te vinden op de site van de FOG (https://www.fogevechtskunsten.nl/opleiding.html).

Zie HandleidingLesroosterInschrijving