Kendo Kata Taikai

De donkere winterdagen zijn voorbij, en de zon begint met het mooie voorjaar weer te stralen, terwijl we op de zomer uitkijken. Wat zouden we hier aan kunnen toevoegen om het nog mooier te maken?

Uiteraard de Utrecht Kendo Kata Taikai!

Op 23 Juli a.s. vindt onze Taikai plaats een kans die je niet moet missen om als 1e in te participeren!

Van alle disciplines die de NKR beoefend, is het kendo kata het ene dat ons allen verenigt.  Daarom is deze Taikai ook open voor iedereen die kendo kata beoefent. Ben jij een Kendoka, een Iaidoka, of een Jodoka? Of ken jij een andere discipline die je met kendo kata in contact bracht? Kom meedoen, en maak gebruik van deze prachtige gelegenheid om nog meer mensen met passie voor kendo kata leren kennen, en van elkaar kunnen leren.

Schrijf je meteen in met je medestander. <strong>Er zijn twee categorieën</strong>: in de eerste categorie worden de kata’s ippon-me, nihon-me en sambon-me gevraagd. <strong>In de tweede categorie</strong> worden de volledige tien kata’s gevraagd.
Let op! Als je dan graad in kendo hoger is dan sandan, kun je je alleen inschrijven voor de tweede categorie. Als je je kendo sandan nog niet hebt bereikt, kun je meedoen in de categorie van je keuze.
Is je discipline een andere dan kendo, dan staan beide categorieën open. Kosten van de inschrijving zijn 5 euro per persoon. (Betalen aan de zaal)

Mocht je meer informatie willen mail ons op
inti.suarez@gmail.com
We kijken er erg naar uit je te zien en de bokken te kruisen in Utrecht!
Date 23 july 2023
Location: Sporthal Nieuw Welgelegen. Grebbeberglaan 13 3527 VX Utrecht
Time: 12:30 – 16:30

Als je inschrijft 1e persoon als CONTACTPERSOON de 2e als DEELNEMER 1

Deel op
Geplaatst in Geen categorie.