Agenda

Kendo Iaido Jodo - Kendo Kata Takai

Wanneer
Zondag 23 jul 2023 12:30 - 16:30
Wat
De donkere winterdagen zijn voorbij, en de zon begint met het mooie voorjaar weer te stralen, terwijl we op de zomer uitkijken. Wat zouden we hier aan kunnen toevoegen om het nog mooier te maken?

Uiteraard de Utrecht Kendo Kata Taikai!

Op 23 Juli neemt onze Taikai plaats, en je kan je kans niet missen de eerste te participeren!
Van alle disciplines die de NKR beoefend, is het kendo kata het ene dat ons allen verenigt. Daarom is deze Taikai ook open voor iedereen die kendo kata beoefent. Ben jij een Kendoka, een Iaidoka, of een Jodoka? Of ken jij een andere discipline die je met kendo kata in contact bracht? Kom meedoen, en maak gebruik van deze prachtige gelegenheid om nog meer mensen met passie voor kendo kata leren kennen, en van elkaar kunnen leren.

Schrijf je meteen in met je medestander. Er zijn twee categorieën: in de eerste categorie worden de kata's ippon-me, nihon-me en sambon-me gevraagd. In de tweede categorie worden de volledige tien kata's gevraagd. Let op! Als je dan graad in kendo hoger is dan sandan, kun je je alleen inschrijven voor de tweede categorie. Als je je kendo sandan nog niet hebt bereikt, kun je meedoen in de categorie van je keuze. Is je discipline een andere dan kendo, dan staan beide categorieën open. Kosten van de inschrijving zijn 5 euro per persoon. (Betalen aan de zaal)

Mocht je meer informatie willen mail ons op inti.suarez@gmail.com

We kijken er erg naar uit je te zien en de bokken te kruisen in Utrecht!

Date 23 july 2023
Location: Sporthal Nieuw Welgelegen. Grebbeberglaan 13 3527 VX Utrecht
Time: 12:30 - 16:30

Locatie
Welgelegen
Grebbeberglaan 13
3527VX Utrecht

Registration is closed


1

1
0 0

Kendo Iaido Jodo Kendo Kata Takai - Teams Randomized

Champion:Shiaijo A

Shiaijo B

Deel op