Iaido Agenda

Iaido - Mudantoernooi en scheidsrechterseminar Iaido

Wanneer
Zondag 10 mrt 2019 10:00 - 16:00
Wat
Er kan worden ingeschreven voor de onderdelen:
Scheidsrechterseminar vanaf 3e dan; Tijd 10.00 tot 12.30 uur
1. Sanbon-shobu
2. Ippon-shobu - kata Mae of Tsuka-ate
3. Ippon-shobu - kata Kesagiri of Morotezuki
Toernooi aanvang 13.30 tot 17.00 uur (Mudan of Ikkyu)

Sanbon -shobu
Je loopt per partij 3 kata: Mae is verplicht, daarnaast mag je zelf twee kata kiezen uit de Seitei. Je loopt minimaal 2 wedstrijden in een poulesysteem. De beste twee van de poule gaan door naar de knockout-fase.
Om de wedstrijden op tijd te laten verlopen voert alleen de eerste deelnemers van dit onderdeel de groet in het wedstrijdveld uit, de overige deelnemers groeten aan de rand van het veld terwijl de eerdere deelnemer nog bezig is met zijn kata. Zodra de deelnemers hun uitslag hebben gekregen, kunnen de volgende deelnemers direct het veld op lopen en (na het startteken) beginnen met hun kata. De laatste deelnemers van dit onderdeel groeten af in het veld.

Ippon-shobu
Deze wedstrijd gaat volgens een afvalsysteem: bij winst ga je door, als je verliest, lig je eruit. Je loopt steeds 1 kata. Er zijn twee onderdelen bij de afvalpoules: een onderdeel met verplichte kata en een onderdeel waarin je kan kiezen uit twee kata.
Onderdeel 1, verplichte kata: Voor mukyu Mae Voor ikkyu Tsuka-ate
Onderdeel 2, keus uit: Kesagiri of Morotezuki.

Je mag je in totaal dus voor twee ippon-shobu-onderdelen inschrijven. Je begint na opkomst gelijk met je kata, groeten hoort dus niet bij de wedstrijd. Alle deelnemers groeten tegelijk aan het begin en eind van de poule.

Keuze van de kata indien van toepassing in het vak overige opmerkingen, om in te schrijven klik Scheidsrechter of Mudan toernooi Inschrijving sluit 6 maart om 23.59
Locatie
Sporthal De Driesprong
J. van Stolberglaan 1
Zoetermeer

Registration is closed

Iaido Mudantoernooi en scheidsrechterseminar Iaido - Teams Randomized


Iaido Mudantoernooi en scheidsrechterseminar Iaido - Teams Randomized

Deel op
  •  
  •  
  •  
  •  
  •