• Vrijwilligers Iijima Cup

  Wilt u helpen geef dit dan door op onderstaande agenda
  https://www.nkr.nl/nkr350/wsp/agenda?agenda=1211

 • EDO / ODINOT

  Kendoka Kendoka, wees gewaarschuwd beste Kendoka,

  Op 18 februari zullen de Odinot cup en de Edo cup plaatsvinden in de hanzestad met de Sassenpoort. Geschiedenis, aardrijkskunde en trivia liefhebbers weten natuurlijk dat het dan enkel om Zwolle kan gaan, en dat gaat het ook!  

   Odinot cup (individueel)

  De Odinot cup is het toernooi voor de kendoka met wat meer levenservaring. Ben je Bent u 50 jaar of ouder, en loopt u daarmee meer dan een halve eeuw op deze planeet rond, en u doet daarbij ook nog eens kendo (tijdspanne is niet van belang) dan kunt u zich inschrijven voor de Odinot cup.  

   Edo cup (teams)

  De edo cup is in tegenstelling tot de Odinot cup een teams toernooi waarbij we minder aan leeftijdsdiscriminatie doen maar nog wel een beetje. Deelnemers dienen in beginsel 18 jaar of ouder te zijn. Uitzonderingen kunnen worden gemaakt, neem hiervoor tijdig(!) contact op met de Voorzitter en Technische Commissie Kendo. Schrijf je in als Team, en niet als individu. Kun je echt geen team vinden, schrijf je dan in als individu maar geef duidelijk aan in het formulier dat je een team zoek en neem daarbij contact op met de technische commissie

  Schijf je snel in!  klik hier

  De inschrijving voor beide toernooien sluit om 20:00 op 10 februari 2024. Ben je te laat? Dan ben je te laat!

 • Women in Iaido 2024
 • Oprichter Kendo Nederland overleden

  Hein Odinot – 6de dan renshi, voormalig voorzitter van de Nederlandse Kendo Renmei (NKR).
  Honorary vice voorzitter Europese Kendo Federatie.
  Drager van de “The Order of the Rising Sun, Gold and Silver Rays” uitgereikt door de Japanse ambassadeur,
  is op 18 april 2023 overleden.

  Hij zorgde voor de verspreiding van Kendo in Nederland en was mede oprichter van de NKR. Hij vervulde 50 jaar lang, bijna ononderbroken, het voorzitterschap van de NKR.

  Velen van ons zullen hem respectvol herinneren als een eerlijke man en groot budoka die tot op hoge leeftijd betrokken was bij het reilen en zeilen van Kendo in Nederland. Hij was bijna altijd aanwezig op wedstrijden, Centrale Trainingen , evenementen en gaf vaak nog adviezen aan “beginnende” Kendoka’s.

  Wij wensen zijn vrouw Caroline en naasten sterkte in deze moeilijke tijd.

   

 • Protocol verantwoord sporten vanaf 03032021

  Hierbij de uitgave van NSF met aanwijzingen aangepaste regels i.v.m. COVID-19,  klik op  Verantwoord sporten vanaf 03032021

Deel op