Scheidsrechtercusus Iaido gevolgd door Mudan toernooi waarbij de cursisten als scheidsrechter optreden.
Scheidsrechtercursus is bedoeld voor 3e dan Iaido en hoger.
plaats: Sporthal Driesprong, Juliana van Stolberglaan 1 , Zoetermeer.

Scheidsrechtercursus aanvang 10.00 tot 12.30. Mudan toernooi Iaido aanvang 13.30

Wel even opgeven voor 11 jan 2018 a.u.b. 

Er kan worden ingeschreven voor de onderdelen.

1. Sanbu-shobu,

2. Ippon-shobu kata Mae (< Ikkyu) of Tsuka-ate (voor Ikkyu),

3. Ippon-shobu keuze kata Kesageri of Morotezuki

Sanbon-shobu
Je loopt per partij 3 kata: Mae is verplicht, daarnaast 2 kata vrije keuze uit de Seitei. Je loopt minimaal 2 wedstrijden in een poulesysteem. De beste 2 gaan door naar de knock-out fase.

Om de wedstrijd op tijd te laten verlopen voeren alleen de 1e deelnemers de groet uit in het wedstrijdveld. Ook de laatste deelnemers voern de groet uit in het wedstrijdveld.
De overige deelnemers voeren de groet uit aan de rand van het wedstrijdveld terwijl hun voorgangers bezig zijn met hun kata. Zodra deze deelnemers de uitslag hebben gekregen verlaten zij het veld en bij een startteken komen de volgende erin. 

Ippon-shobu
Deze wedstijd gaat volgens een afval-systeem (knock-out), bij winst ga je door bij verkies lig je eruit. Je loopt steeds 1 kata. Er zijn 2 onderdelen bij de afvalpoules; onderdeel 1 met verplicht kata voor lager dan Ikkyu Mae en voor Ikkyu Tsuka-ate en onderdeel 2 met de keuze uit een van de 2 kata Kesageri of Morotezuki.

Je mag in totaal dus voor 2 Ippon-shobu inschrijven. Je begint na opkomst gelijk met het kata, groeten gebeurt hier niet binnen de wedstrijd, alle deelnemers groeten tegelijk in en aan het einde uit. 

Naam:*
Geb.datum:*
E-mail:*
Dojo:
NKR_lid:*
Graad_Iaido:*
Scheidsrechtercursus:*
Mudantoernooi:*
Sanbon-shobu:*
Ippon-shobu_odl1:
Ippon-shobu_odl2:
Opmerkingen:
   
© nkr2015